Wat zou de opvolger van de tompouce croissant worden. Nou, we hebben er nog een gevonden: de loaded croissant! Grill kant-en-klare croissantjes in een tosti-ijzer zodat ze er plat en krokant uit komen. Laat ze afkoelen terwijl je de toppings bereidt.
Optie aardbei: klop de monchou met vanille aroma en poedersuiker in een kom, hoe meer poedersuiker hoe zoeter. Spuit dit mengsel op de platte croissant en beleg met verse aardbeien.
Optie Oreo: klop de monchou met hazelnootpasta (of hazelnoot praliné pasta) in een kom. Hoe meer pasta, hoe steviger de hazelnootsmaak. Spuit dit mengsel op de platte croissant en beleg met gebroken oreo koekjes.
Optie lemon meringue: klop de monchou met vanille aroma en poedersuiker in een kom tot de gewenste zoetheid. Spuit dit mengsel op de platte croissant en beleg met lemon curd en mini meringues of schuimpjes als je die hebt.