Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Willem’s Versmarkt heropent haar deuren na de verwoestende brand!

Ruim 9 maanden heeft het geduurd voordat Willem’s Versmarkt haar deuren weer opent. Willem’s Versmarkt gaat voor versbeleving, gezelligheid & service. Het team verwelkomt je graag in de nieuwe winkel op donderdag 27 juni!

Willem’s Versmarkt staat bekend om de vele soorten kaas die zij verkoopt en uiteraard de verkoop van aardappelen, groenten, fruit, salades en noten. Willem’s Versmarkt heeft haar assortiment verder uitgebreid!

Het nieuwe pand is gevestigd aan de Marktstraat 91-B. Wat je uit het verleden van Willem en zijn team gewend was zetten zij voort. Daarnaast is er een professionele keuken, waar diverse heerlijke verse kant & klaar maaltijden worden bereid. De Europese en Oosterse keuken zijn vertegenwoordigd, maar denk ook aan een heerlijke dagschotel.

Cadeautje in de vorm van een kaas- of fruitmand nodig? Ook dat kan! Een opaworst van Heine, kan dan niet ontbreken toch?!

Willem verkoopt in de toekomst minimaal 50 soorten kaas voor maximaal €7.95,- per kilo. Verder zijn er dagelijks leuke aanbiedingen, waaronder een maaltijd & salade van de dag.

Volg de laatste ontwikkelingen op Facebook/willemsversmarkt.