Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Samen Sterk Tegen Corona

We kunnen er niet meer onderuit, het Coronavirus grijpt nog steeds om zich heen. Door de regering is er een aantal drastische maatregelen genomen om te voorkomen dat het virus zich in rap tempo verder verspreidt. Maatregelen die nodig zijn om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. De gemeente Stadskanaal en Welstad werken mee aan Samen Sterk tegen Corona, een initiatief dat hulpvraag en aanbod samenbrengt.

De basis van het initiatief is een grote A3 formaat poster. Deze speciale ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster kent twee kanten. De groene zijde van de poster laat zien dat je hulp aanbiedt voor degenen die het nodig hebben, de rode zijde geeft aan dat je hulp kunt gebruiken. Omdat het RIVM nadrukkelijk heeft aangegeven sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, kan je een telefoonnummer invullen op de poster waarop je bereikt kan worden.

Posters bestellen of ophalen
De posters zijn onder andere te verkrijgen bij de lokale supermarkten en staan deze week (23 maart) paginagroot in de huis-aan-huiskranten de Kanaalstreek en de Nieuwsbode. Ook kan de ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster gratis besteld worden (voor jezelf of voor jouw naaste) via het formulier op de website www.samensterktegencorona.nl.