Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak
Commerciële uitingen zijn niet toegestaan op dit prikbord

Wat vind jij van de dorpsvisie?

De afgelopen jaren is er veel gebeurd in Musselkanaal. Aan de Anjerstraat, bij de Begonia-, Azalea- en Geraniumstraat en het LTS-park kun je dankzij betrokken bewoners verse groenten halen, de hond laten spelen en bloemen plukken. Er zijn speeltuintjes voor de kinderen en bij Yke kun je bij de ruilwinkel kleding of andere spullen ruilen. Ondernemers zorgen ervoor dat het centrum een mooie en gezellige plek is. Er zijn nieuwe woningen gebouwd of nog in aanbouw. We zijn nu zelf aan zet om Musselkanaal nog mooier en levendiger te maken.

We hebben  een dorpsvisie geschreven voor de komende tien jaar en hiervoor is al heel veel informatie verzameld. Misschien hebben we je al gesproken, misschien ook nog niet. We horen graag wat jij belangrijk vindt voor het dorp, zodat je ook in de toekomst met plezier in Musselkanaal woont.

Samen zetten we onze schouders onder een mooi en levendig Musselkanaal!

Door: J.Potze | 30-11-2021
Als je door musselkanaal loopt, en kijkt goed om je heen, dan is er heel veel achterstallig onderhoud in de groenvoorziening, tegelpaden die half begroeid zijn, waardoor oudere mensen met een rollator mekaar niet passeren.het gras wordt heel slecht gemaaid.ik vindt het een aanfluiting voor ons dorp.

Door: Albert | 30-11-2021
Hallo, wij zijn net ik Musselkanaal komen wonen. Wat ik mij afvraag is of hier vrijwilligers zijn om in het dorp en daarbuiten afval te verzamelen zoals blikjes en plastic. Is hier belangstelling voor of kan ik mij aansluiten wanneer dit al bestaat.

Door: Greet | 30-11-2021
Wordt er ook een kerstmarkt georganiseerd in Musselkanaal?

Door: Marcel Klein | 30-11-2021
Graag de maximum snelheid op de Horsten naar 60km/u. 80 km/u is veel te hard voor deze weg waar schoolgaande en spelende kinderen, fietsers en wandelaars van dezelfde smalle weg gebruik maken als auto's. Van de opritten van huizen op de weg rijden is ook heel gevaarlijk met dit soort snelheden.

Door: Mart Tieben | 30-11-2021
Om Musselkanaal weer levendig te maken moeten we zorgen dat de “jonge” werkenden Musselkanaal niet gaan verlaten. Bied deze groep ook kansen op nieuwbouw om ze in Musselkanaal te houden. Op deze manier houden we Musselkanaal levendig!

Door: Jonina ananias | 30-11-2021
Al meerdere jaren dien ik klachten in bij de gemeente over het speeltuintje bij de Lijsterbesstraat. Dit vooral over het groenonderhoud. Ook de speeltoestellen worden lelijk. En graag zouden we hekken rondom krijgen. Er mag hier wel wat meer aandacht voor komen

Dit vind ik van de dorpsvisie

Prikbord toevoegen
Let op! Dit bericht is zichtbaar voor iedereen. Maximaal 300 tekens. Dit bericht wordt gecontroleerd en binnen 24 uur geplaatst.