Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Lancering nieuw online platform

Wilt u ook iets betekenen voor uw buurt? Kom dan naar informatieavond over MijnBuurtje op maandag 22 mei 2023.
In het dorp Musselkanaal gebeurt enorm veel. Inwoners organiseren activiteiten, ze bieden diensten en spullen aan en ze vragen elkaar om hulp. Ook zijn er allerlei voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken. Jammer genoeg weten veel mensen nog niet wat er allemaal mogelijk is. Dat wil Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal veranderen!

Om inwoners, verenigingen en organisaties dichter bij elkaar te brengen, willen we alles wat ons dorp te bieden heeft, zichtbaar maken via één online community platform. Dit past goed in het streven naar een Levendig Musselkanaal waar het fijn wonen is en waar mensen oog en oor voor elkaar hebben. Om dit te bereiken koos Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal voor de aanpak van mijnbuurtje.nl. In deze aanpak zorgen buurtbewoners zelf, in de rol van buurtverbinder, voor meer verbinding in hun eigen buurt of wijk.

Het bestuur van Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal is erg enthousiast over dit nieuwe online platform. Meer weten? Kom dan naar de informatieavond!

Zou u meer met mensen in uw omgeving willen delen of voelt u dat er veel meer uit uw buurt te halen is? We zoeken enthousiaste inwoners die samen met Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal de schouders onder het digitale community platform willen zetten. Wilt u zich graag inzetten voor uw buurt? Dan is de rol van buurtverbinder mogelijk iets voor u! Tijdens de informatieavond op maandag 22 mei om 19:00 uur, hoort u wat dit inhoudt. Neem gerust buren, familie en/of vrienden mee. De bijeenkomst is in Sporthal De Veenhorst en duurt tot 21.30 uur. Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal ontvangt u om 19:00 uur met een kop koffie, thee en iets lekkers.

Fijn als u laat weten als u komt, dan houden wij daar rekening mee. Stuur voor 15 mei een e-mail naar Annelies Langenburg, projectondersteuner Dorpsbedrijf Levendig Musselkanaal, via annelies@levendigmusselkanaal.nl

Voor meer informatie en voorbeelden van andere (meer dan 75!) gemeenten en wijken die al met Mijnbuurtje.nl werken: http://www.mijnbuurtje.nl