Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Snikkeweek: viswedstrijd jeugd, loopballonnen, kanowedstrijd en muziek!

09.30 – 12.00 uur:

  • Viswedstrijd voor de jeugd. Aanmelden kan bij Roelof Schuiling aan de Marktkade tegenover de Mitra. Er zijn leuke prijzen te winnen. Prijsuitreiking door Jan Nieboer, voorzitter St. Snikkeweek Musselkanaal. Deelname is gratis

 

13.00 tot 17.00 uur:

  • Met 3 loopballonnen kunnen ouderen en kinderen gratis over het water lopen/rollen. Je moet wel kunnen zwemmen. Er is toezicht. Plaats: Spoordok. (Havenkade)

 

13.30 – 17.30 uur:

  • Muzikaal festijn op het Gezelligheidsplein met St. Lucky Joe. Dat laten we niet zomaar voorbijgaan en gaan we even terug in de tijd met de hits van toen.

 

Tijdens de Snikkeweek bij het pleinfeest XXL is er naast de reguliere opnames van Het Artiesten Festival ook ruimte voor de “Hits van toen”. Artiesten zullen de hits van toen ten gehore brengen op het Plein.

 

14.00 – 15.00 uur:

Gratis vaartocht met de Snikke Dieverdoatsie door het kanaal. Maximaal 32 personen mogen aan boord! Gratis catering van thee/koffie en/of fris! Start vanaf Klain Klappie. Aangeboden door Stichting Jatrie.

 

Ook is er gedacht aan vertier voor de jeugd: zij kunnen gratis gebruik maken van de aanwezige luchtkussens. Uiteraard vanuit de Muziekkoepel op het W. Diemerplein dat vandaag even het Gezelligheidsplein wordt genoemd. Gratis. Consumpties verkrijgbaar tegen wel erg lage prijzen! Georganiseerd door St. Lucky Joe uit Nieuw Buinen.