Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Jubileumuitvoering Muziekvereniging Amicitia

Jubileumuitvoering muziekvereniging Amicitia: Muzikale feestavond met Jeroen Stevens en BETSTAY-band

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de Christelijke Muziekvereniging Amicitia uit Musselkanaal werd opgericht. Na zoveel jaren is de vereniging niet meer weg te denken uit het dorp. Vele gelegenheden worden door de muzikanten, slagwerkers en majorettes van Amicitia met muziek en dans opgeluisterd. Het jubileumjaar wordt daarom niet alleen met leden maar ook met de inwoners van Musselkanaal gevierd.

Hoogtepunt dit jubileumjaar is de uitvoering op zaterdag 11 juni aanstaande. Dit wordt een echte muzikale feestavond met veel bekende muziek uit de afgelopen 70 jaar. De Musselkanaalster zanger en presentator Jeroen Stevens zal samen met de leden van Amicitia een mooi mix aan Hollandse Hits ten gehore brengen. Dit alles in een muzikale samenwerking met de BETSTAY-band, tevens afkomstig uit Musselkanaal. Al met al een unieke mix van muzikaal talent uit Musselkanaal!

De jubileumuitvoering van Amicitia wordt gehouden op 11 juni in Sporthal de Veenhorst. Aanvang is om 19.30u. Kaarten zijn aan de kassa te koop en kosten €7,50 (18+) €5,00 (t/m 17jr). Degene die dit jaar ook 70 jaar wordt krijgt op vertoon van ID gratis toegang.

Na afloop van de uitvoering zullen Jeroen Stevens en de BETSTAY-band nog even flink uitpakken met een muzikale afterparty.