Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Energiemarkt

Kom naar de Energiemarkt om makkelijk geld te besparen!

Bespaarcoach Jenny is namens het Dorpsbedrijf op de Energiemarkt aanwezig om u te adviseren over eenvoudige energiebesparende maatregelen.

 

Wilt u aan de slag met het besparen van energie en weet u niet waar u moet beginnen? Of denkt u dat het voor u heel lastig gaat worden om uw energielasten naar beneden te brengen? Kom langs op de energiemarkt Makkelijk Energie Besparen op 21 maart in De Veenhorst in Musselkanaal of 22 maart in het gemeentehuis Stadskanaal. Daar krijgt u antwoorden op alle vragen die u heeft over het besparen van energie. Maar vooral ook praktische hulp. En het maakt niet uit of een huurder bent of woningeigenaar bent. Voor zowel huurders als mensen met een eigen woning is er veel informatie te vinden. U bent van harte welkom tussen 16.30 en 19.30 uur.

Praktische hulp en antwoord

Wat is de eerste stap die u kunt zetten? Welke hulpmiddelen werken het beste? En welke besparen het meeste en het snelste? En als u een eigen woning heeft, zijn er dan subsidiemogelijkheden die u kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld het isoleren van uw huis? Hoe zit het nou met dat energieplafond en wat betekent dat voor u? En welke regelingen zijn er als u niet zoveel te besteden hebt?

Het zijn maar een paar voorbeelden van vragen waarop u het antwoord kunt krijgen tijdens de energiemarkt. Medewerkers van Jouw Bespaarcoach, Lefier, Welstad en de gemeente Stadskanaal helpen u graag bij dit soms toch wel ingewikkelde onderwerp. Zo kunt u makkelijk en slim energie besparen.

voor meer informatie: https://www.stadskanaal.nl/nieuws?tx_news_pi1[news]=1606&cHash=6c3ade0325dc2fb8df60f9fbf017543b&fbclid=IwAR3zQweWaV2dIiQs_QH9upxTUxBWpi5ZrmMTSvZPEziU4LynqAlAIXKrCoQ