Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Het is nu extra interessant om je woning te isoleren

Voor iedereen die overweegt om zijn woning te verduurzamen organiseren we samen met Jouwbespaarcoach een informatieavond. Op donderdag 2 september zijn alle huiseigenaren van Musselkanaal van harte welkom om 19 uur aan de Anjerstraat. Aanmelden op Jouwbespaarcoach.com/musselkanaal is nodig vanwege de coronamaatregelen. Vol is vol. 

Tijdelijke subsidieregeling ‘Verduurzaming particuliere woning Musselkanaal’

Aan de hand van voorbeeldwoningen wordt laten zien wat de meest interessante isolatiemogelijkheden zijn. Met de gemiddelde kosten en de terugverdientijd. Ook is er aandacht voor de speciale subsidie voor woningeigenaren in Musselkanaal waarmee zo’n 40% van de kosten kan worden teruggekregen. Deze subsidie kan, mits beschikbaar, tot eind 2021 worden aangevraagd. Op=op. Ook is er een speciale aanbieding die geldig is t/m 30 september 2021.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op Jouwbespaarcoach/musselkanaal, daar is meer informatie te vinden en kunnen je je aanmelden. De presentatie duurt ongeveer een uur en na afloop is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen onder het genot van een kop koffie of thee.

Jouwbespaarcoach

Jouwbespaarcoach is een initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, waaronder Stadskanaal, en helpt woningeigenaren met besparen op hun woonlasten en verduurzamen. Inwoners kunnen een gratis Energiecoach-gesprek of Quickscan aanvragen. De energiecoaches zijn onafhankelijk en niet-commercieel. Ze geven informatie, maar verkopen geen producten.