Direct naar de inhoud.
  • Samenwerken aan en in Musselkanaal
  • Inwoners in actie
  • Doe ook mee!
> de aanpak

Gedeputeerde Tjeerd van Dekken krijgt rondleiding

Aflopen maandag 15 juli was gedeputeerde Tjeerd van Dekken te gast in Musselkanaal. Hij werd ontvangen door een aantal mensen die actief zijn in het gebiedsprogramma ‘Levendig Musselkanaal’.

wandeling door het BAG terrein

Samen maakten ze een wandeling langs de zichtbare resultaten van het programma tot nu toe. Ze bezochten onder andere de vrijgekomen collectieve ruimten van het BAG-terrein , LTS-park en de Anjerstraat. Maar ook de brandlocatie en nieuwbouwprojecten kwamen voorbij in de voettocht. De nog maar pas in functie zijnde gedeputeerde was onder de indruk van wat er allemaal al is gebeurd en maar ook wat er nog op stapel staat.

Bij het kanaal en winkelhart

Tjeerd van Dekken had deze hele week ingepland om met eigen ogen te zien en te ervaren wat er allemaal speelt in de provincie Groningen. Een ware kennismakingstocht voor zijn portefeuille Leefbaarheid. Hij sloot zijn bezoek af met het in ontvangst nemen van een potje honing uit eigen bijenstal aan de Anjerstraat van de Stichting Bijenvrienden Musselkanaal en met de aanmoediging dat we vooral door moeten gaan met waar we mee bezig zijn. Hij komt zeker nog eens terug!